Portprogram

Välj rätt port för dina behov

En NORDIC snabbrullport, i en fasadöppning eller invändigt, är det effektivaste sättet att spara energi i öppningar som används ofta. Genom sin snabbhet är snabbrullporten i praktiken alltid stängd vilket gör den till en mycket lönsam investering. Med snabbrullportar förbättrar du dessutom arbetsmiljön och får hållbara effekter. 

Maskinskyddsportar är för oss en särskild specialitet. Automatiserad tillverkning innebär extra stora krav på personsäkerhet där NORDIC door är ledande genom patenterade funktioner.

Vid val av fasadport påverkar flera parametrar som utseende, isolation, inbrottsskydd och vädertålighet. Vi tillgodoser de flesta behov av porttyper inom industri och detaljhandel – välj bland snabbrullportar, spiralrullportar, metallrullportar och takskjutportar i vårt sortiment.

Portlösningar från experter

NORDIC door tillverkar snabbrullportar och maskinskyddsportar i produktionsanläggningen i Halmstad. Vi är även återförsäljare av metallrullportar, takskjutportar och och snabbgående isolerade spiralrullportar som tillverkas av leverantörer i Tyskland, såsom Teckentrup och Efaflex.

Vår kundlista omfattar såväl stora kunder som Volvo och mindre företag i Sverige samt i över 30 länder världen över. Vi är måna om att du blir nöjd som kund när du anlitar oss och vårt mål är en långsiktig kundrelation.