För mer information

035-10 00 30

Ring vår växel så kopplar vi dig rätt!

info@nordicdoor.se

Vi svarar alltid inom 24h

Affärslokaler

Ett brett program fasadportar för affärslokaler

NORDIC door säljer olika typer av fasadportar för små och stora affärslokaler. Portarna levereras i kundspecifika utföranden för butiker, handelsfastigheter, mässhallar, etc.

Vårt program omfattar både snabbrullportar, spiralrullportar, metallrullportar och takskjutportar. Bredden av porttyper ger dig stor valfrihet för att både anpassa portfunktion och matcha utseende till byggnaden.

Fasadportar för affärslokaler – lämpliga modeller

En NORDIC snabbgående rullport i en fasadöppning är det effektivaste sättet att spara energi i öppningar som används ofta. Snabbrullporten är i praktiken alltid stängd vilket gör den till en mycket lönsam investering. Öppningshastighet 1-2 m/s beroende på utförande. Storlekar upp till 4000x4000 mm.

Kraftig modell i väv och metall. En snabbrullport med extra kraftig konstruktion för stora krävande öppningar. Öppningshastighet 1-2,5 m/s beroende på utförande. Storlekar upp till 6000x6000 (max 32 m2).

Med en spiralrullport kombinerar man snabb funktion med god isolering och elegant design. En modell för maximal energibesparing och maximal säkerhet. Öppningshastighet upp till 2,5 m/s. Portpanelerna består av dubbelväggiga isolerade profiler med U-värde ner till 0,66. Storlekar upp till 6000x6000 mm.

En modell lämplig för uppvärmda lokaler med måttlig öppningsfrekvens. Porten består av paneler i stålplåt med extremt bra isolering samt fönstersektioner som kan anpassas efter krav på ljusinsläpp. Storlekar upp till 7,8x6 m.

Portlösningar från experter

NORDIC door har lång erfarenhet av olika typer av industriportar och utför även underhåll och reparationer på dem oavsett fabrikat. Vår referenslista är lång och innehåller både stora och små företag. Vi är måna om att du blir nöjd som kund när du anlitar oss och vårt mål är en långsiktig kundrelation.

För mer information

035-10 00 30

Ring vår växel så kopplar vi dig rätt!

info@nordicdoor.se

Vi svarar alltid inom 24h

Kontakta oss

035-10 00 30

Ring vår växel så kopplar vi dig rätt!

info@nordicdoor.se

Vi svarar alltid inom 24h

Bli kontaktad