För mer information

035-10 00 30

Ring vår växel så kopplar vi dig rätt!

info@nordicdoor.se

Vi svarar alltid inom 24h

Kylrum

Välj en av våra snabbgående rullportar för kylrum

En kylrumsport öppnas ofta med hög frekvens, vilket gör att en snabbrullport passar utmärkt. Behövs det extra isoleringsfunktion under icke-arbetstid rekommenderar vi dig att komplettera med en isolerad manuell port. Kombinationsportar har aldrig lyckats nå upp till samma effektivitet som en snabbrullport under arbetstid.

Vi tillverkar våra snabbrullportar i vår fabrik i Halmstad. Något som förstås gör att vi enkelt kan anpassa din port efter just dina behov samt kan ordna fram reservdelar snabbt. Vi utför även underhåll och reparationer på dessa portar samt även på alla andra förekommande portar i Sverige.

Snabbgående kylrumsportar – lämpliga modeller

En snabb port för invändiga mindre öppningar med automatisk eller manuell nödöppningsfunktion som tillval. Storlekar mellan 600x600 mm och 3500x3500 mm.

En enkel och robust inomhusport. Passar t.ex. i ett lager, kylrum eller över en transportbana. Porten har tack vare sin enkla konstruktion en väldigt lång livslängd. Portbladet och dess bottenlist är konstruerade för att vara enkla att återställa efter en eventuell kollision. Storlekar mellan 600x600 mm och 3500x3500 mm

En port utrustad med ett nödöppningssystem som därmed passar väl för placering vid en genomgång som behöver kunna öppnas vid strömavbrott eller brandlarm. Nödöppningsfjädern som gör detta möjligt är konstruerad för att klara mer än 300 000 öppningar. Storlekar mellan 600x600 mm och 3500x3000 mm. Mycket lik NORDIC 350 förutom att den utrustad med nödöppningssystemet.

En port anpassad för mellanstora öppningar inomhus. Passar för att avskärma buller i t ex tillverkningslokaler och verksamheter med hög ljudnivå. Portens unika utbalanseringssystem gör den även tålig mot vinddrag. Utbalanseringssystemet gör även porten “viktlös” vilket möjliggör manuell öppning samt spar drivenheten. Storlekar mellan 1610x1000 mm och 4000x4000 mm.

Portlösningar från experter

NORDIC door har lång erfarenhet av att tillverka industriportar och utför även underhåll och reparationer på dem oavsett fabrikat. Vår referenslista är lång och innehåller både stora och små företag. Vi är måna om att du blir nöjd som kund när du anlitar oss och vårt mål är en långsiktig kundrelation.

För mer information

035-10 00 30

Ring vår växel så kopplar vi dig rätt!

info@nordicdoor.se

Vi svarar alltid inom 24h

Kontakta oss

035-10 00 30

Ring vår växel så kopplar vi dig rätt!

info@nordicdoor.se

Vi svarar alltid inom 24h

Bli kontaktad