För mer information

035-10 00 30

Ring vår växel så kopplar vi dig rätt!

info@nordicdoor.se

Vi svarar alltid inom 24h

Renrum

Snabbrullportar utmärkta för ditt renrum

– lätta att rengöra och använda till slusslösning

Sätt två av våra snabbrullportar i sluss och förregla dem så att endast en av dem kan öppnas åt gången. Som renrumsport öppnar och stänger de snabbt och förhindrar därmed dammspridning. Våra portar har ett portblad med invävda kolfibertrådar som gör det antistatsäkert. Välj till vårt nödöppningssystem för att säkerställa att din personal kommer ut vid eldsvåda eller strömavbrott.

För ditt renrum är det främst tre modeller som passar som renrumsportar. NORDIC 344-safe har aluminiumkarmar som standard medan NORDIC 344-inox har detaljer av rostfritt stål och är mer lämplig för avspolning. Behöver du en större och kraftigare port kan du välja NORDIC 500 med utförande i aluminium eller rostfritt stål.

Snabbrullportar för renrum – lämpliga modeller

En snabb port för invändiga mindre öppningar med automatisk eller manuell nödöppningsfunktion som tillval. Storlekar mellan 600x600 mm och 3500x3500 mm.

En snabbrullport anpassad för att skärma av lokaler med höga hygienkrav. Kompakt konstruktion i bland annat rostfritt stål med en öppningshastighet på upp till 2,5 m/s. Portbladet är godkänt för livsmedelsmiljö. Storlekar mellan 600x600 mm och 3500x3500 mm.

En port anpassad för mellanstora öppningar inomhus. Passar för att avskärma buller i t ex tillverkningslokaler och verksamheter med hög ljudnivå. Portens unika utbalanseringssystem gör den även tålig mot vinddrag. Utbalanseringssystemet gör även porten “viktlös” vilket möjliggör manuell öppning samt spar drivenheten. Storlekar mellan 1610x1000 mm och 4000x4000 mm.

Portlösningar från experter

NORDIC door har lång erfarenhet av att tillverka industriportar och utför även underhåll och reparationer på dem oavsett fabrikat. Vår referenslista är lång och innehåller både stora och små företag. Vi är måna om att du blir nöjd som kund när du anlitar oss och vårt mål är en långsiktig kundrelation.

För mer information

035-10 00 30

Ring vår växel så kopplar vi dig rätt!

info@nordicdoor.se

Vi svarar alltid inom 24h

Kontakta oss

035-10 00 30

Ring vår växel så kopplar vi dig rätt!

info@nordicdoor.se

Vi svarar alltid inom 24h

Bli kontaktad