För mer information

035-10 00 30

Ring vår växel så kopplar vi dig rätt!

info@nordicdoor.se

Vi svarar alltid inom 24h

Användning

Hur ska du använda porten?

NORDIC-portarna har många användningsområden. Vårt stora produktprogram omfattar industriportar, lagerportar, butiksportar m fl för bruk inomhus, till maskinskydd och i fasad. Portar för industri och detaljhandel installeras primärt för att optimera verksamhetsflöde, förbättra arbetsmiljö, öka personsäkerhet eller spara energi. 

Välj användningsområde nedan och se lämplig industriport, lagerport eller butiksport

För användning av industriportar inomhus är normalt en snabbgående rullport effektivast. För användning i fasad omfattar vårt program snabbrullportar, metallrullportar, spiralrullportar och takskjutportar med stor valfrihet för utseende och funktion.

Hållbar lösning

För energibesparing är öppningsfrekvensen helt avgörande. Använder du porten ofta är snabbhet viktigare än isolation. Det är tiden som porten är öppen som medför att värme/energi läcker ut. Välj då en snabbgående port för en hållbar lösning!

Snabbrullportar

Maskinskydd

Fasad

Portlösningar från experter

NORDIC door tillverkar snabbrullportar och maskinskyddsportar i produktionsanläggningen i Halmstad. Vi är även återförsäljare av metallrullportar, takskjutportar och och snabbgående isolerade spiralrullportar som tillverkas av leverantörer i Tyskland, såsom Teckentrup och Efaflex.

Vår kundlista omfattar såväl stora kunder som Scania och Volvo AB som mindre företag i Sverige samt i över 30 länder världen över. Vi är måna om att du blir nöjd som kund när du anlitar oss och vårt mål är en långsiktig kundrelation.

Kontakta oss

035-10 00 30

Ring vår växel så kopplar vi dig rätt!

info@nordicdoor.se

Vi svarar alltid inom 24h

Bli kontaktad