Moderniserad hemsida

Vi på NORDIC door har lanserat en moderniserad hemsida. Nu med ännu starkare fokus på våra kunders olika behov av portlösningar inomhus och i fasad. Vårt produktprogram har växt efterhand och vi hoppas att du som söker en trygg och långsiktigt lönsam portlösning hittar den information du behöver. Du kan självklart också ringa oss!

Rätt port från NORDIC door

Basen i sortimentet är våra egentillverkade snabbrullportar för användning inom industri och handel. Hos våra kunder finns också behov av andra porttyper. Vi har därför tagit in kompletterande portar typ metallrullportar, takskjutportar och snabbgående isolerade spiralrullportar från tyska tillverkare i vårt sortiment.

På hemsidan hittar du också utökad information om vår rikstäckande NORDIC portservice för din långsiktiga trygghet.

Fortsatt utveckling

– Tiden är mogen för oss att ta ett nytt steg. Händelser på marknaden tror vi kommer att gynna efterfrågan på våra svensktillverkade portar. En branschtrend är kundernas ökade focus på drifts- och underhållskostnader vilket gynnar NORDIC door som har en lägre prisbild.

– Dessutom är vårt större utbud av snabba fasadportar intressant för många helt nya kunder. Ett område jag är övertygad om kommer att växa.

Ulf Håkansson, VD

Har du någon fråga eller önskar mer information, kontakta oss på 035-10 00 30 eller mejl info@nordocdoor.se

NORDIC door är idag en ledande leverantör av rullportar på den svenska marknaden och NORDIC-portarna har dessutom exporterats till mer än 35 länder. Vi är måna om att du blir nöjd som kund när du anlitar oss och vårt mål är en långsiktig kundrelation.

Dela:

Relaterat

Porten på TC

Efter att varit i ständig drift sedan 1992 och efter att ha utsatts för att antal kollisioner, var det dags

Läs mer

Kontakta oss

035-10 00 30

Ring vår växel så kopplar vi dig rätt!

info@nordicdoor.se

Vi svarar alltid inom 24h

Bli kontaktad