NORDIC 30 år

I år fyller NORDIC door 30 år. Tre decennier av ständig produktutveckling mot bättre och hållbarare produkter. Snabbrullportarna var emellertid väl konstruerade redan från början, de första portarna som tillverkades 1992 har fungerat väl och är fortfarande i full drift.

NORDIC door är idag en ledande leverantör av rullportar på den svenska marknaden och NORDIC-portarna har dessutom exporterats till mer än 35 länder.

Basen i sortimentet är våra egentillverkade snabbrullportar och maskinskyddsportar. Därutöver har vi under åren kompletterat sortimentet av industriportar med metallrullportar, takskjutportar och snabbgående isolerade spiralrullportar. Det gör att vi kan tillgodose de flesta behov av portar till fastigheter inom industri och detaljhandel.

NORDIC door tilldelades det prestigefyllda priset Global Award vid Halmstads Näringslivsgala 2018, vilket vi naturligtvis är stolta över.

Vi fortsätter att bygga vidare på det gedigna portkunnande som finns inom företaget. En god idé blir aldrig färdigutvecklad, den förändras och förbättras och utvecklas i tiden.

Ulf Håkansson, VD

Dela:

Relaterat

Porten på TC

Efter att varit i ständig drift sedan 1992 och efter att ha utsatts för att antal kollisioner, var det dags

Läs mer

Kontakta oss

035-10 00 30

Ring vår växel så kopplar vi dig rätt!

info@nordicdoor.se

Vi svarar alltid inom 24h

Bli kontaktad