Transportband

Använd en energieffektiv snabbrullport vid in- och utforsling av varor i en anläggning

En snabbrullport från NORDIC öppnar snabbt upp när godset kommer på transportbandet för att lika snabbt stänga igen när varan passerat. Porten är förberedd för att öppnas och stängas på signal från transportbandet samt för att lämna klarsignal till transportbandet så länge porten är öppen.

Snabbgående transportbandsport – lämplig modell

NORDIC 344-safe – snabb och effektiv

En snabbrullport för invändiga mindre öppningar med automatisk eller manuell nödöppningsfunktion som tillval. Snabb, säker funktion med öppningshastighet upp till 2,5 m/s. Storlekar mellan 600x600 mm och 3500x3500 mm. Produktfakta >

NORDIC 344-protec – ökar personsäkerheten

En snabb och kompakt rullport som ökar säkerheten och skyddar mot buller, damm och svetsstänk. Storlekar mellan 600x600 mm och 4000x3500 mm (större storlek på förfrågan). Produktfakta >

NORDIC 500 – med unikt utbalanseringssystem

En port anpassad både för att kunna installeras i en yttervägg eller inomhus. Det unika utbalanseringssystemet gör att porten tål kraftigt vindtryck. Utbalanseringssystemet gör även porten “viktlös” vilket möjliggör manuell öppning samt spar drivenheten. Storlekar mellan 1610x1000 mm och 4000x4000 mm.

Portlösningar från experter

NORDIC door har lång erfarenhet av att tillverka industriportar och utför även underhåll och reparationer på dem oavsett fabrikat. Vår referenslista är lång och innehåller både stora och små företag. Vi är måna om att du blir nöjd som kund när du anlitar oss och vårt mål är en långsiktig kundrelation.